VOPSIT BALAYAGE

.

.

Ce inseamna un vopsit balayage

Vopsitul balayage presupune un look natural ce aminteste de suvitele deschise de soare. Acesta se poate face pe parul inchis la culoare dar si pe parul deschis la culoare. Lungimea ideala a parului pentru vopsit balayage este mediu sau lung. Astfel rezultatul obtinut va fi vizibil si de impact.

De unde vine cuvantul “balayage”? Acesta provine din limba franceza si inseamna a trece un obiect peste ceva. Tehnica balayage se realizeaza cu ajutorul unei pensule care se trece peste suvitele de par ce urmeaza a fi colorate. Conteaza foarte mult presiunea exercitata de tehnica stilistului care aplica vopseaua. Pentru aceasta tehnica de vopsit balayage se pot folosi chiar si 2, 3 nuante.

Tehnica balayage pune in evidenta trasaturile fetei oricarei femei. Indiferent de culoarea parului, vopsitul balayage ajuta la intinerirea fetei si ofera o expresivitate mai accentuata. In acelasi timp se potriveste in orice sezon si cu orice nuanta in tendinte. Poti alege un look vopsit in tehnica balayage simplu si natural sau un look indraznet si revolutionar.

Parul dupa vopsire nu este greu de intretinut. Deoarece trecerea dintre culori este una usoara, atunci cand parul creste nu se vede diferenta dintre parul de la radacina si parul vopsit spre varfuri in tehnica balayage.

Vrei sa vezi mai multe lucrari realizate de noi? Vezi galeria foto chiar aici sau vino direct in salon pentru consiliere gratuita.